Nyerd meg a The Incredible Adventures of Van Helsing Extended Editiont PS4-re!


A legendás rémirtó, Abraham Van Helsing fia visszatér, és jobb formában van, mint valaha! A magyar NeocoreGames hatalmas sikert ért el a 2013-ban megjelent akció-RPG-jével, melyben a 19. századi, gótikus és steampunk elemekkel színesített Kelet-Európában vadászhattunk különféle szörnyetegekre.

A kifejezetten szórakoztató mókából a PlayStation tulajdonosok mindeddig kimaradtak, ám a stúdió szeretné az azóta trilógiává bővült sorozatot a Sony aktuális konzoljaira is átültetni. Ennek megfelelően már meg is érkezett a mai napon PS4 konzolokra a The Incredible Adventures of Van Helsing Extended Edition. Ahogy neve is mutatja, a kiadvány nem csupán az alapjátékot, hanem a hozzá készült két DLC-t is tartalmazza, és persze számos extra funkcióval vértezték fel a fejlesztők. A játék kihasználja a DualShock 4 kontrollerek egyedi képességeit és persze megkapja a szokásos PlayStation-ös trófeákat is, a legjobb hír azonban, hogy sima PS4 gépen 1080p-ben és 60fps-sel fut majd a játék, PS4 Prón pedig három beállítási lehetőség közül is választhatunk: natív 4K felbontás 30fps-sel, 1620p 60 fps-sel, vagy 1080p másodpercenként 60 képkockával futtatjuk Van Helsing vérgőzös kalandját.

A NeocoreGames jóvoltából, az alábbi kérdésre helyesen válaszolók között 3 darab The Incredible Adventures of Van Helsing Extended Edition letöltőkódot sorsolunk ki PS4 konzolokra. FONTOS: A letöltő kódok csak EU-s PS Store-okban válthatók be!

Hogy hívják a játékban a hőst segítő szellemlényt?

  • A) Mina Harker
  • B) Lady Katarina
  • C) Toad professzor

Ha tudjátok a megfejtést, akkor a helyes válasz betűjelét és az elérhetőségeiteket küldjétek el 2017. március 5. éjfélig az [email protected] e-mail címre “Van Helsing nyereményjáték” tárggyal. A sorsolásra 2017. március 6-án kerül sor, a nyerteseket pedig még aznap értesítjük.

Sok sikert mindenkinek!

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?