Ők írják a Battlefront 2 történetét


A Glixelnak adott interjújában árulta el Mark Thompson rendező, hogy kik írják a Battlefront 2 történetét. A két szerencsés Walt Williams, aki az erősen gyomron vágó Spec Ops: The Line-t írta, valamint Mitch Dyer, aki korábban az amerikai IGN játékrovatának szerkesztőjeként dolgozott.

Mint az már korábban kiderült, a Battlefront 2 egyszemélyes kampánya meglehetősen újszerű szemszögből mutatja be az eseményeket, ugyanis egy Iden Versio nevű birodalmi parancsnok irányításával kell bosszút állnunk a lázadókon, miután azok A jedi visszatér során elpusztították a második Halálcsillagot.

Thompson szerint a két író a Star Wars „mohó rajongói”, akiknek „enciklopédikus tudásuk van mindenről, ami valaha is történt” a franchise világában. Azt is elmondta, hogy habár a két trilógia közti korszakot regényben már többször is feldolgozták, vizuális és interaktív médiában még nem volt rá példa, de a Battlefront 2 kiváló alkalom erre.

A Star Wars Battlefront 2 idén november 17-én jelenik meg PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en. További információkról ebben az összefoglaló írásunkban olvashattok.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?