Öngyilkos osztag vélemény


Nem régiben volt szerencsém megnézni az öngyilkos osztag című filmet.

http://www.imdb.com/title/tt1386697/?ref_=nv_sr_1

Nos, mondhatnám hogy ez egy kritika, de sajnos nem az, mivel egy kritika jóval informatívabb, és több információt tartalmazz és kevesebb véleményt.

No de úgy gondolom hogy már kaptatok elég infót, és inkább arra lennétek kíváncsiak hogyan hat a film egy átlag ember számára?

Szerintem egyáltalán nem olyan rossz, mint amennyire lehúzták, bár kétségtelen hogy olyan mint ha egy retardált fóka vágta volna.

Csapong ide oda a film.

Diablo átalakulása is rendkívül hanyagul volt felépítve, Joker tényleg jó ha 5 percet tölt a filmvásznon,Bathmannek 2 jutott, Harly Queen szuper sexi csak éppen nem értettem mit keres a csapatban?

Közel sem olyan veszélyes, mint amennyire őrült (ezt akkor érted meg, ha majd meg nézed a filmet), így gyakorlatilag nem sok hasznára válik a csapatnak.

A film kicsit kiszámítható, kevés meglepetéssel szolgál a néző számára, de egy valamit nagyon el találtak, a humort és a hanglatot, szerintem Deadshot egymagában el vitte a Showt, talán az ő karakterére jutott a legtöbb idő az egész filmben, ami egyrészt szomorú, másrészről pedig nem baj, mert tényleg egy jó karakterről van szó.

A problémám csak  az egész filmmel, hogy ez egy fan b film checklist.

Hogy értem ezt?

Mindenből van benne egy kicsi, amit a fanok szerettek volna, de nem sok, hogy akard a folytatást, ugyanakkor annyira klisések a karakterek, mindegyik képességét már láttuk ezerszer más képregény filmekben.

Még sem tudok haragudni igazán a filmre, talán azért mert nem vagyok egy nagy képregény fan, csak egy néző.

Az én véleményem szerint ez még el megy az egyszer nézős kategóriába.

Jared Letto jokere hitelesnek bizonyul, bár nekem nem jött be annyira mint Heath Ledger, de tény ami tény abszolút válalható volt az-az 5 PERC BASSZA MEG, amit bennhagytak filmben 🙁

Reméljük ha lesz folytatás, az azért már nem fog annyira kapkodni, ez a film jobb sorsot érdemel.

 

 

 


Vélemény, hozzászólás?