Osiris: New Dawn – konzolokra is jön a No Man's Sky-t elfeledtető űrszimulátor


Az Osiris: New Dawn még Early Access formában is képes betölteni azt az űrt, amit a No Man’s Sky hagyott maga után, ezért a sikeres PC-s indulást követően bejelentették, hogy újabb platformokra is bemutatkozik az ígéretes űrszimulátor.

Nemrég korai hozzáféréssel elérhetővé vált az Osiris: New Dawn című űrszimulátor, amely már ezen a fejlettségi szinten is többet kínált, mint amit a sokat ígérő No Man’s Sky nyújtani tudott a játékosoknak – és mindezt egy kétfős csapat, a Fenis Fire alkotta meg öt év alatt! 

A nem túl távoli jövőbe elkalauzoló projektet rendkívül jól fogadták a játékosok PC-n, ezért a stúdió örömmel jelentette be egy sajtóközleményben, hogy az Osiris: New Dawn Xbox One-ra (az ID@Xbox program keretében) és PlayStation 4-re is meg fog jelenni, várhatóan valamikor 2017 folyamán (ekkor jön a végleges PC-s változat is). Hogy az Osiris: New Dawn miket tartogat a túlélésre vágyóknak, abba az Early Access verzió launch trailerében kóstolhattok bele: 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jcB4WAYHji0]

Az Osiris: New Dawn koncepciójával egyébként meglehetősen elégedettek a PC-s felhasználók, hiszen bekerült a Steam Top 100-as listájába a játék és az értékelések is többnyire pozitívak. Hiába, valakinek a reflektorfény, valakinek a vizsgálat a jussa. 


Vélemény, hozzászólás?