Öt új kép érkezett a The Last Guardianból


Néha még magunk sem merjük elhinni, hogy október 28-án tényleg megjelenik PS4 konzolokra a The Last Guardian. Ami nem is csoda, és nem csak azért mert 2007 óta áll fejlesztés alatt Fumito Ueda alkotása, hanem mert ahhoz képest, hogy alig több mint két hónap van hátra a premierig, igen nagy csend honol a játék háza táján.

Talán emiatt is adott most közre a Sony öt új screenshotot a játékból, hogy jelezze: minden a terv szerint halad a programmal. A képeken természetesen a The Last Guardian főhőse, egy névtelen kisfiú, és az órási szárnyas lény, Trico látható, akivel egymással összebarátkozva izgalmas kalandokba keverednek. Bár a felvételek alapján úgy tűnik, hogy a fiú és Trico szorosan kötődnek egymáshoz, a programban ezért alaposan meg kell majd dolgoznunk, ugyanis nem egyszerű feladat a szárnyas monstrum bizalmába férkőzni. Hogy mennyire nem, azt elolvashatod exkluzív beszámolónkból, amit ide kattintva találhatsz meg.

A The Last Guardian október 28-án jelenik meg kizárólag PlayStation 4 konzolokra, és akár csodaszép gyűjtői kiadásban is megvásárolhatjuk.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?