Overwatch – holnap indulhat a halloweeni móka?


Több szivárgás utalt már az Overwatch különleges halloweeni eseményének indulására, de a több forrás mellett a Sony látszólag a rajt napját is elhintette véletlenül.

Az Overwatch készítői minden bizonnyal sikernek könyvelték el az olimpiai témájú tárgyak kiadását, ugyanis minden arra utal, hogy Halloween alkalmából egy újabb, hasonló frissítéssel készülnek. Több szivárgás után pedig úgy tűnik, kiderült az is, mikor kerülnek be Junkenstein és a többiek.

Az európai PlayStation blogra került ki egy, a heti játékmegjelenéseket részletező poszt, ahol hasonlóan az xboxos kollégákhoz véletlen a Sony is megemlítette a különleges loot-dobozokat. Ők viszont kiírták a megjelenési dátumukat is, az azóta eltávolított szekció szerint már holnap, október 12-én megvásárolhatóak lesznek a dobozok, amiből pedig arra következtethetünk, hogy ezen a napon el is indul az Overwatch halloweeni ünnepsége. A játék tajvani weboldalára véletlenül kiengedett hirdetés szerint szintén 12-én veszi kezdetét az esemény, így elég kicsi az esélye, hogy ennél tovább kelljen várnunk.

Közületek lesz, aki kifejezetten a halloweeni skinek miatt tér vissza az Overwatchozni?


Vélemény, hozzászólás?