Overwatch – most ingyen kipróbálhatod


A konzolos játékosok ingyenes hétvégén kóstolhatnak bele a Blizzard népszerű játékába.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk nektek, most hétvégén teljesen díjmentesen kipróbálhatjátok a Overwatch-ot, persze csak akkor, ha mindezt konzolon szeretnétek tenni.


Egészen hétfői tart majd az ingyenes hétvége, addig PlayStation 4-en és Xbox One-on is fizetés nélkül letölthetitek a játékot. A PlayStation Store-ban „Overwatch Free Weekend” címszó alatt kell keresnetek az ingyenes verziót, mely 9 GB-ot foglal majd el a konzolotokon. Xbox One-on Overwatch Origins Edition Free Weekend néven találjátok a játékot, és 15 GB szabad helyet kell hozzá felszabadítanotok.

Az ingyenes Overwatch majdnem mindent lefed a teljes játékból, így eléritek majd az összes térképet, karaktert és játékmódot, szinteket léphettek és loot boxokat is bontogathattok, ugyanakkor Achievementeket és Trophy-kat nem fogtok tudni feloldani. 

PS4-en még PlayStation Plus előfizetésre sem lesz szükségetek a mókához, Xbox One-on viszont elengedhetetlen lesz a Xbox Live Gold tagság. A PC sajnos most teljesen kimarad az ingyenes hétvégéből.

Tervezitek, hogy most végre kipróbáljátok az Overwatch-ot?


Vélemény, hozzászólás?