Paragon – ismerjétek meg a következő hőst


Bemutatták a Paragon legújabb karakterét, a The Fey névre keresztelt szárnyas harcost, amely a természet erejét használja fel a küzdelmek során.

Az Epic Games is megpróbálkozik betörni a MOBA-piacra az Unreal Engine 4 erejével felvértezett, különleges hősökkel és egyedi megoldásokkal vigéckedő játékával, a Paragonnal, amely miatt nemrég bepereltek egy hackert, de most szerencsére nem ezen vagy egy újabb negatív híren van a hangsúly, hanem a legújabb karakteren. 

Az új hős neve The Fey és leginkább egy embernagyságú tündérre hasonlít, csak éppen harci kiadásban. A karakter support casterként lesz használható és a természet erejére hagyatkozik a harcban, amivel támogathatja csapattársait és sebezheti ellenfeleit. Az ultija a Fly Trap névre hallgat, amivel megidézhet egy hatalmas és több karakternek is sok sebzést osztó növényt. The Fey beharangozó videójában ezt a kis aranyost is megnézhetitek akció közben, ahogyan természetesen a gazdáját is.

The Fey várhatóan augusztus 2-án csatlakozik a Paragon felhozatalához egy frissítés keretében, amelynek nyílt bétája augusztus 16-án indul majd, feltételezhetően PC-n és PlayStation 4-en egyaránt.


Vélemény, hozzászólás?