PC-n és Xbox One-on is belekóstolhatunk a Resident Evil 7-be


A hétvégi PlayStation Experience-en jelentette be a Capcom, hogy egy utolsó, Midnight Update nevű masszív frissítéssel látja el a Resident Evil 7 demó verzióját, az új tartalom mellé pedig PS4 Pro és PSVR támogatás is járt. Ugyanakkor az Xbox One masinákon, vagy PC-n játszó horrorrajongóknak sem kell sokat várniuk, hogy belekóstolhassanak a rémségekbe, ugyanis hamarosan mindkét tábor megkapja az immár teljes próbaverziót.

Előbb az Xbox One-osok örülhetnek, hiszen ők december 9-től férnek majd hozzá a demóhoz, a Steamen pedig december 19-én indul útjára a rettegés. Utóbbiak a késésért cserébe elképesztő mennyiségű grafikai beállítási lehetőséget kapnak, amit a Capcom egy játék Steam-oldalán tett bejegyzésben taglalt. Hogy pontosan milyen vas kell a gép alá a demó elindításához, azt még nem tudjuk, de elvileg a hivatalos gépigénytől nem eshetnek messze a követelmények.

A demóban egy ijesztő házban bolyonghatunk egy Ethan Winters nevű karaktert irányítva, aki megpróbálja megtalálni a feleségét, majd a menekülés útját az épületből, ami persze koránt sem egyszerű feladat.

A Resident Evil 7 2017. január 24-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra, PS4-re Pro Patch-csel és PSVR támogatással, a játékról írt legfrissebb exkluzív előzetesünket pedig itt olvashatjátok el.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?