PC-re és konzolokra is jön a két Marvel Ultimate Alliance játék


Míg az első Marvel Ultimate Alliance játszható volt PC-n, a második nem – egy új csomag viszont mindkét játékot elhozza nem csak erre a platformra, de PS4-re és Xbox One-ra is.

A sorozat egyik része sem volt kiugróan jó, de a többi Marvel játékot simán túlszárnyalta. A 2006-ban megjelent Marvel Ultimate Alliance és 2009-es folytatása talán azért lehetett annyira élvezetes, mert nem próbáltak semmilyen filmet követni, a képregények alapján készültek, és viszonylag nagy szabadságot adtak.

Választhattunk négy hőst a Marvel univerzumból, majd végigverekedhettük magunkat a pályákon vagy egyedül, vagy haverjainkkal kooperatívan. Az Ultimate Alliance Bundle-lel most mindkettőt megszerezhetjük PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A fejlesztők egyelőre nem ígértek semmi extra tartalmat, csak azt, hogy a grafika, a felhasználói felület és a teljesítmény javulni fog. Egyenként 39,99 dollárba, együtt 59,99-be kerülnek, ami soknak tűnhet egy tíz és egy hét éves játéknál, de az élmény miatt talán mégis megéri. A megjelenés július 26-ára várható.


Vélemény, hozzászólás?