Perception – megvan, mikor jön a BioShock fejlesztőinek horrorja


Egy rendkívül egyedi játék készül a Deep End Games stúdiójában, a srácok pedig végre elárulták, hogy mikor csaphatunk le rá.

A BioShockot valószínűleg már senkinek nem kell bemutatni, hiszen az előző évtized egyik legfontosabb videojátéka (hogy miért, arról nemrég hosszasan beszéltünk). Habár az eredeti fejlesztőcsapat azóta eléggé szétszéledt, néhányan megalapították a Deep End Games nevű stúdiót és belevágtak egy rendkívül érdekes játék fejlesztésébe.

A Perception főszereplője egy Cassie nevű lány, aki ugyan nem lát, viszont a többi érzékszerve rendkívülien működik, így a hallására és az eszére támaszkodva kell megoldania egy titokzatos, elhagyatott ház rejtélyét. A küldetésünket egyedül csupán egy sétapálca és egy okostelefon segíti, de ha kellően ravaszak vagyunk, akkor ez is bőven elég lesz a titkok felfedezésére. A bejelentés örömére egy új, hangulatos trailer is megjelent, amit mindenképpen érdemes megnézni, már csak a zseniális látványvilág miatt is:

A Perception megjelenése május 30-án várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, de ha minden igaz, idővel a Nintendo Switchre is elérhető lesz. Nektek hogy tetszik?


Vélemény, hozzászólás?