PES 2017 – a PC-s verzió kiborítja a játékosokat


Az új PES nem lett egy rossz játék, és a PS4 és Xbox One játékosok élvezik is a Konami megújult focis mókáját, Az egyetlen gond a PC-s verzióval van.

A Konami talán sosem fog akkora számokkal jelentkezni, mint az EA a focis sorozat kapcsán, de az biztos, hogy idén is állják a sarat a Fifával szemben. A Pro Evolution Soccer 2017 PlayStation 4 verziója jelenleg 89 ponton áll a Metacritic oldalán. A problémát megint a PC-s kiadás jelenti.

Valamiért a PC-s verzió az Xbox 360 és a PlayStation 4 változat közti átmenet lett, ami azt jelenti, hogy a program vizuálisan nem lépett előre semmit, pedig azért illene legalább egy konzolos port szintjét hoznia. A közösség éppen ezért vágott hozzá néhány „vegyes véleményezést” Steamen, és a legtöbben a grafikát nehezményezték.

„Én nagyon szeretem a sorozatot, de már nem tudok elmenni amellett, hogy grafika nem változott 2015 óta.”

A legtöbb a játékos elégedetten nyilatkozott a játékmenetet érintő újdonságok kapcsán, de a grafika mindenkinél szemet szúrt, ami nem túl jó pont, hogyha egy focirajongónak a FIFA 17 vagy a PES 17 között kell választania.

A Pro Evolution Soccer 2017 szeptember 15-én (tehát most csütörtökön) jelent meg PC-re, PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.


Vélemény, hozzászólás?