PES 2017 – támogatni fogja a PS4 Prót


Újabb névvel bővíthetjük ki a PlayStation 4 Pro erejét kihasználó játékok listáját, ezúttal a Konami jelentette be, hogy a PES 2017 is profitálni fog a plusz teljesítményből.

A gamescom 2016-on még a Borussia Dortmundra fókuszáló PES 2017 trailer kapott kiemelt figyelmet, majd megérkezett a kipróbálható változat is, amellyel megtapasztalhattuk, hogy mennyit fejlődött a Konami focis játéka (például a FIFA 16 grafikájához képest). 

Azóta viszont bejelentették a PlayStation 4 Prót, ráadásul a PES széria nagy riválisának aktuális epizódját, a FIFA 17-et is megerősítették hozzá. Természetesen a Sony erősebb konzolját valamilyen formában kihasználó játékok listájáról nem maradhatott le a PES 2017 sem, amellyel kapcsolatban annyit közölt a Konami, hogy játékuk nem sokkal a megjelenés után frissül majd, így támogatni fogja a PS4 Prót. Bár még nem tudni konkrétumokat azzal kapcsolatban, hogy a PES 2017 miben nyújt többet az update-et követően, de valószínűleg a 4K-felbontáshoz lesz köze a Sony új, „Checkerboard Rendering” névre hallgató technológiáján keresztül. 

A PES 2017 megjelenése egy nap múlva, szeptember 15-án várható PC-re, valamint a PlayStation és Xbox konzolokra. 


Vélemény, hozzászólás?