Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 – ismét ingyen kipróbálható


Újból ingyenes próbaidőszakkal kecsegtetni a játékosokat a Plants vs. Zombies: Garden Warfare második része. Konzolokon ráadásul már a mai naptól letölthető a játék.

Nem ez az első trail időszak a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 esetében, hiszen a növények és az élőhalottak küzdelmének második felvonása idén májusban már egyszer kipróbálható volt.

A korábbi trial időszakhoz hasonlóan most is 10 óra játékidőt kapnak azok, akik letöltik az ingyenes verziót. Ez PlayStation 4-en és Xbox One-on már a mai napon is megtehetitek. A PC-seknek még egy picit várniuk kell, ők egészen pontosan augusztus 16-tól érhetik el a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 trialt. A próbaidő alatt teljes hozzáférést kaptok az összes elérhető tartalomhoz, mindez pedig egészen augusztus 30-ig tart majd.

Nem véletlen, hogy akkor ér véget a trial, hiszen pont augusztus 30-án landol a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 az EA Access játékfelhozatalába, vagyis az előfizetők díjmentesen lecsaphatnak a teljes játékra.

Ti is tenni fogtok egy próbát a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2-vel? 


Vélemény, hozzászólás?