PlayIT Show – most te is kérdezhetsz a Wargaming szóvivőjétől


Szeretnél többet megtudni a World of Tanksról? Esetleg az esport jövőjéről? Kérdezz itt, és mi feltesszük a kérdéseket a Wargaming európai szóvivőjének.

A World of Tanks rajongóknak több okból is megéri kilátogatni az idei PlayIT Show-ra. Egyrészt külön standdal készül a Wargaming, ahol nem lennénk meglepve, ha egy hús-vér (pontosabban acél) tank is felbukkanna. Emellett a nagyszínpadon rendezik majd a World of Tanks Magyar Liga döntőjét, ahol értékes ajándékokért küzdenek hazánk legjobbjai.

Ha ez nem lenne elég, a GameStar standjánál egy PlayStation 4 Pro konzol és egy LG tévé közreműködésével próbálhatjátok ki, hogy mit tud a World of Tanks 4K-ban. A Wargaming egyébként sajtótájékoztatót is tart nálunk, így vendégünk lesz a Wargaming európai szóvivője, Tom Putzki, akinek ti is bármilyen kérdést feltehettek most itt.

Kérdéseiteket a [email protected] címre küldhetitek (és ez most nem EndreMan vagy RG vicce, tényleg Mocsy szedi össze a GameStar kérdéseit), mi pedig továbbítjuk őket, így a PlayIT-en mindenre választ kaptok majd.

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala


Vélemény, hozzászólás?