PlayIT Show – retro játékok, esport és akciós cuccok a G csarnokban


A Hungexpo G csarnoka is rengeteg izgalmas programmal várja a látogatókat. Azt mondtuk már, hogy itt talál majd gazdára kétmillió forint is?

Határozott léptekkel közeledik a Microsoft PlayIT Show, az év legnagyobb gamer bulija, ahol a Hungexpo A, F és G csarnokaiban több mint 36 000 négyzetméternyi interaktív program várja az érdeklődőket. 

Az esportok szerelmeseinek mindenképp érdemes felkeresni az G csarnokot, hiszen itt találhatóak a Media Markt 1v1 színpadai, itt zajlanak a 16v16 Battlefield 1 küzdelmek, az Overwatch bajnokság, itt épül a Monster színpad, és természetesen a Lenovo Y kupa döntőjére érkező csapatok is itt csapnak majd össze a kétmillió forintos nyereményalapért.

Nem akarsz versenyezni, de kipróbálnád az év legjobb játékait? A G csarnokban ver majd sátrat a Sony, a Cenega, a Riot Games, a PlayOn, a Magnew és a Microsoft isB biztosan kipróbálhatjátok az ősz legnagyobb durranásait, a Skylanders, a Forza Horizon 3, a Gears of War 4, a Fifa 17 és a Halo 5 pedig saját standot kapnak.

A legújabb gépcsodákat az ASUS standjánál, a retro masinákat pedig a ReGamex pultjánál próbálhatjátok ki. A nagyszínpadon egész nap pörögnek majd a versenyek, előadások, bemutatók és egyéb izgalmak, aki pedig hazavinne egy menő PlayIT-es relikviát vagy akciós játékot, az az 576 KByte, a PlayIT Shop vagy épp a Holdfény Team boltjainál csaphat le néhány menő cuccra.

Még nincs jegyed a PlayIT-re? Csapj le mihamarabb az elővételes belépők egyikére!

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala


Vélemény, hozzászólás?