PlayIT Show – tankok, YouTuberek és extrém sportok az "A" csarnokban


A Hungexpo legnagyobb csarnokában minden eddiginél változatosabb program várja a látogatókat. Mozdulj Gamer, Minecraft, videósok, na meg persze a GameStar Taverna vár!

Akárcsak legutóbb, ezúttal is három csarnokot, az „A”, az „F” és a „G” jelű épületeket töltjük majd meg rengeteg izgalmas programmal november 26-án. Ez 36.000 négyzetméternyi területet jelent, ahol videojátékok, cosplayerek, esport versenyek, sportprogramok, gamer cucok és persze rengeteg ajándék vár rátok.

Az „A” csarnokban ismét nagyon változatos program várja a rajongókat, már csak azért is, mert itt található a GameStar Taverna. Ennek programjáról más meséltünk egy kicsit, de csak emlékeztetőül: Aula Hearthstone profi verseny, társasjátékok, Star Wars kiállítás, retro játékok, cosplayerek, fotófal, HTC Vive és PlayStation VR, akciók gamer kiegészítők, GameStaros relikviák, és rengeteg meglepetés.

A mozgás szerelmeseinek sem kell messzire menni (bár őket ez valószínűleg nem zavarná), hiszen a Chio Mozdulj Gamer Mozgalom standja is itt lesz felállítva, akárcsak a Zombie Run és a Lasertag.

Hasonlóan akciódús program várja az érdeklődőket a Magyar Honvédség standjánál is, ahol nemcsak valódi fegyvereket próbálhattok ki, hanem egy rögtönzött kiképzésen bizonyíthatjátok is rátermettségeteket. Ha valakit inkább a virtuális háború érdekelne, az a Call of Duty: Infinite Warfare-rel múlathatja az időt. A Wargaming is méretes standdal készül, egyáltalán nem lennénk meglepve, ha begurulnának egy hatalmas tankkal a Hungexpóra.

A könnyedebb szórakozást keresőkre a LEGO zóna vár, ahol az elmúlt évek legjobb kockásított játékait próbálhatjátok ki, ha pedig ennél is jobban belemerülnétek az építésbe, akkor pár méterrel arrébb fejest ugorhattok a Minecraft pixeles világába is.

A Cosplay Village idén minden eddiginél változatosabb programmal várja a jelmezek szerelmeseit, hazánk legismertebb videósaival pedig a Diákhitel Videós Zónában találkozhattok. Emellett ebben a csarnokban kap helyet a Nintendo standja, és itt próbálhatjátok ki a legmenőbb Skullcandy füleseket is.

Ha még nincs jegyetek a PlayIT Show-ra, érdemes mihamarabb bezsákolni egyet!

Microsoft PlayIT Budapest

Időpont: 2016 november 26., 10:00-19:00
Helyszín: Hungexpo, 1101 Budapest, Alberirsai út 10.
Facebook esemény: Itt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A PlayIT hivatalos oldala


Vélemény, hozzászólás?