PlayStation Experience – ez lesz a hétvége programja


Ma és holnap zajlik a PlayStation Experience, amelynek programja továbbra is tartogat meglepetéseket. Mutatjuk, mire számíthattok a hétvégén.

A BlizzCon után a PlayStation Experience is a napfényes Anaheimben kerül megrendezésre (pedig a szervezők választhatták volna Rábatöttöst is, akkor nekünk is könnyebb lett volna kijutni), így ha valaki kíváncsi az előadásokra, az ne tervezzen korai fekvést.

Ma három, fejenként egy órás panel vár ránk, ezek közül azonban csak az este 10-től tartott Death Stranding panelről rántották le a leplet, ahol Hideo Kojima és barátai beszélgetnek majd a játékról. Előtte és utána egy-egy meglepetés panel vár ránk, és egyelőre tippünk sincs, hogy mit titkolnak ennyire.

Vasárnap már egy kicsit korábban kezdődik a program. A Guerrilla Games este 7-től mesél a Horizon Zero Dawn világáról, 9-től pedig Greg Miller és Colin Moriarty tartanak egy élő Kinda Funny: PS I Love You XOXO podcastet. 11-től a PlayStation és a Naughty Dog fejlesztői beszélgetnek majd arról, hogy hogyan próbálják meg a játékaikat a legszélesebb körben elérhetővé tenni, hogy például azok se maradjanak ki, akik valamilyen fogyatékossággal küzdenek.

A streamet a képre kattintva tudjátok elindítani, a panelek közt pedig várhatóan néhány bejelentés és trailer is vár ránk, úgyhogy mindenképp érdemes lesz figyelni a GSO-t!


Vélemény, hozzászólás?