PlayStation Meeting – bejelent valamit a BioWare?


A Mass Effect és Dragon Age sorozatokat is jegyző fejlesztőcsapat több tagja is jelezte, milyen izgatott a mai rendezvény miatt.

Ez a PlayStation Meeting most tényleg valami nagy dobás lehet. A PlayStation Neón és PS4 Slimen, valamint a PlayStation VR-hoz kapcsolódó infókon túl valószínűleg játékokat is le fognak leplezni. Az egyik egy új Red Dead cím lehet, de a BioWare is tartogat valamit.

Alistair McNally művészeti vezető miután kiírta twitterre, mennyire izgatott, és hogy ideje megváltoztatni az avatarját és a hátterét, lecserélte mindkettőt Dragon Age-esre. Mac Walters kreatív vezető ezután egy BioFan nevű felhasználónak válaszolt bíztatóan, Michael Gamble, a Mass Effect: Andromeda producere pedig látszólag meglepődve vette tudomásul, hogy már hetedike van.

A Mass Effect remastert kizárhatjuk, de szívesen hallanánk új infókat az Andromedáról, ami elvileg jövő év elején jelenik meg. Esélyes még egy-két PlayStation VR-os játék bejelentése is, és nem lenne korai egy új Dragon Age leleplezése sem. Szerintetek mit fognak bemutatni? Szavazzatok alább!


Vélemény, hozzászólás?