PlayStation Meeting bejelentés – itt leplezhetik le a PS4 Neót


Ami minap csak pletyka volt, mára hivatalossá vált. A Sony valóban készül egy saját eseménnyel szeptemberben, amelyen végre bemutatkozhat a PlayStation 4 Neo.

Két napja még csak egy francia honlap fülesének tekintettük, azonban most a Sony bejelentette, hogy szeptemberben tényleg megrendeznek egy összejövetelt.

A PlayStation Meeting szeptember 7-én, hazai idő szerint 21:00 órától lesz megtartva New Yorkban a PlayStation Theaterben és természetesen livestreamen követhető lesz. Mikor a Sony legutoljára, 2013-ban hasonló eseménnyel jelentkezett, akkor bejelentették a PlayStation 4-et, szóval arra számítunk, hogy nagy valószínűséggel egy hónap múlva végre lelepleződik a játékosokat lázban tartó PS4 Neo (avagy PlayStation 4K).

Ha csak ezt jelentik be, már annak is nagyon fogunk örülni, de bízunk benne, hogy tartogatnak más meglepetést is, elvégre a PS4 bemutatásakor is lesokkoltak minket néhány játékkal (Killzone: Shadow Fall, InFamous: Second Son, DriveClub, Destiny stb.). Ti számítotok új játékbejelentésekre?


Vélemény, hozzászólás?