PlayStation Meeting – itt leplezhetik le az új PS4 konzolokat


Úgy tűnik, hogy a szeptember elejei PlayStation Meetingen nem csak az erősebb PlayStation 4-es masinát mutatja meg a Sony, de a vékonyabb modellt is láthatjuk.

Amikor a Sony a közelmúltban bejelentette, hogy szeptember 7-én megtartja a PlayStation Meetinget, szinte biztosak voltunk benne, hogy az eseményen fogja leleplezi a régóta várt PlayStation 4 Neo-t, elvégre a PlayStation 4-et is egy ilyen rendezvényen mutatta be. 

Azonban ha hihetünk a pletykáknak, akkor nem a Neo lesz az egyetlen konzolváltozat, amellyel a Sony előrukkol a PS Meetingen. Az éjjel befutott pár fotó, amiken állítólag a vékonyabb PlayStation 4-et láthatjuk. Ha ezek nem is felelnek meg a valóságnak, akkor is kapcsolódnak a mai fejleményekhez, ugyanis a The Wall Street Journal meg nem nevezett forrásai szerint a kiadó a következő hónapban a PlayStation 4 high-end verziója mellett egy standard modellt is bemutat majd – ez utóbbi lehet a Slim. 

A PlayStation Meeting hazai idő szerint szeptember 7-én, 21:00 órától kerül megrendezésre New Yorkban, amit természetesen a világ többi része livestreamen követhet majd. 


Vélemény, hozzászólás?