PlayStation Plus: megérkezett a novemberi kínálat


A Sony felfedte, hogy novemberben milyen játékokat tölthetnek le ingyenes a PS Plus előfizetők PlayStation 4, PlayStation 3, és PlayStation Vita masinákra. A kínálat kétségtelenül legillusztrisabb résztvevője jelenlegi generációs gépen elérhető Everybody’s Gone to the Rapture lesz, amely például a BAFTA Games Awards-ról három díjat is hazavihetett. A The Chinese Room sétaszimulátornak csúfolt remek játéka mindenképpen megér egy próbát azok számára, akik még nem vágtak bele a a melankolikus hangulatú nyomozásba korábban.

Ennél egy kicsit egyszerűbb szórakozást kínál a The Deadly Tower of Monsters, mely a egy a 70-es év sci-fi B-filmjeinek hangulatát idéző top-down shooter. A PS3 tulajdonosok száguldozhatnak egy jó a DiRT 3 off-road versenyein, vagy stílszerűen elindulhatnak a Halloween megmentésére a Tim Schafer vezette Double Fine csapatának szórakoztató RPG-jében, a Costume Quest 2-ben, melyről tesztünket itt olvashatjátok el.

A PS Vita tulajdonosok két cross buy címnek, a Letter Quest Remastered című logikai játéknak, valamint a Pumped BMX+-nak örülhetnek, melyek közül előbb PS4-en, utóbbi pedig PS4-en és PS3-on is játszható azonnal.

Aki még nem tette volna, az tehet egy próbát az októberi játékokkal, amik pár napig még elérhetők a PS Plus kínálatában.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?