Prey – felfedezted az első trailer összes titkát?


Bizonyára többször is láttátok már a Prey beharangozó videóját, amivel az E3-on lepett meg minket a Bethesda, de vajon rábukkantatok a trailer összes utalására és easter eggjére?

Az Arkane Studios nemrég tisztázta a Prey körül kialakult kérdéseket és beszámolt róla, hogy az új játék bizony nem folytatás, nem remake és nem is kapcsolódik az eredeti címhez. Korábban az is kiderült, hogy nem csak a trailerben látott főszereplőt választhatjuk, ezúttal pedig újabb érdekességek láttak napvilágot az előzetessel kapcsolatban. 

A Bethesda kiadott egy hiánypótló videót, amelyben a Prey bejelentő trailerének titkairól mesél az Arkane Studios elnöke és a játék kreatív igazgatója, Raphael Colantonio. A fejlesztő egészen meglepő utalásokról is lerántja a leplet, így ha kíváncsiak vagytok, hogy mit nem vettetek észre első vagy sokadik alkalommal, akkor kattintsatok a fenti képre, jól fog esni. 

Az új Prey várhatóan 2017-ben jelenik meg, de pontos dátummal még nem tudtak szolgálni nekünk, csak a platformok vannak meg: PC, PlayStation 4 és Xbox One. 


Vélemény, hozzászólás?