Prey – íme a játék első órája


Ugyan a Prey megjelenése még odébb van, ma nem kevés anyag látott napvilágot a rendkívül érdekesnek ígérkező sci-fi játékból.

Rendkívül mozgalmas napunk van a kiszivárogtatott screenshotok szempontjából, a Horizon Zero Dawn és a Mass Effect: Andromeda nem hivatalos forrásból származó képei után ugyanis a BioWare játékához hasonlóan Shinobi602 adott ki néhány képernyőlopást a Prey világáról is, de a hivatalos csatornákon is érkezett pár érdekfeszítő videó.

Az információbőség apropója nem más, mint hogy a Bethesda rengeteg sajtóst és youtubert hívott meg, hogy kipróbálják a játékot, egész pontosan az első órát játszhatták végig és vehették fel. Így a galéria alatti felső videóban akár végig is nézhetitek az egész első órát a Eurogamer szemszögéből, de ha csak a legjobb pillanatokra vagyok kíváncsiak, az alsó videóban az európai PlayStation Blog munkatársai összevágták a számukra legemlékezetesebb momentumokat is. Persze ha abszolút vakon szeretnétek belevágni a játékba, talán érdemes távol maradni a Prey nyitányát bemutató videóktól.

Mit gondoltok, az első játékhoz való kapcsolódás nélkül is sikeres lehet a Prey?


Vélemény, hozzászólás?