Project Scorpio – ezekkel a játékokkal prezentálják majd a konzol erejét


Egyes források már tudni vélik, milyen új játékkal akarja megmutatni a Microsoft a Project Scorpio által nyújtott valódi 4K élményt.

Windows Central információi alapján lehetséges, hogy megvan, mely címekkel kívánja a Microsoft elénk tárni a Project Scorpio kódnéven készülő új konzol képességeit. A Project Scorpio natív 4K-s felbontásban tárja majd elénk a legújabb játékokat, ehhez azonban természetesen meg megfelelő tévére is szükségünk lesz.

A nemrég felmerült információk alapján úgy tűnik, a következő hetekben le fogják leplezni a Forza Motorsport 7-et, ami szemkápráztató 4K-s látványt kínál Project Scorpión. Más belső címek, mint például a Crackdown 3 és a State of Decay 2 szintén natív 4K-ban futnak majd a Microsoft új gépén. Számítani lehet továbbá az új (vélhetően második világháborús) Call of Duty, FIFA és Madden NFL játékok, továbbá a Star Wars Battlefront 2 feltűnésére is az új konzolt népszerűsítő anyagok között.

Amennyiben igaznak bizonyulnak a Windows Central infói, a Red Dead Redemption 2-vel is a Project Scorpio natív 4K-ját akarják majd reklámozni, ami egy picit meglepő lehet. Korábban ugyanis arról érkeztek hírek, hogy a Red Dead Redemption 2 online részének bizonyos tartalmait a PlayStation 4-es játékosok korábban kapják meg.

Titeket mennyire mozgat meg a natív 4K ígérete? 


Vélemény, hozzászólás?