Project Scorpio – már fejlesztenek rá játékokat


Phil Spencer megerősítette, jelenleg is keményen dolgoznak a fejlesztők, hogy játékokat készítsenek a legújabb Xbox One konzolra.

Hardvereken, játékokon és magán a Project Scorpio kódnéven futó konzolon is dolgoznak a szakemberek, mesélte el Phil Spencer, az Xbox részleg vezetője.

További részleteket most sem tudtunk meg az új masináról, egyelőre annyi biztos, hogy a Project Scorpio egy generációk közötti frissítés, ami a PlayStation 4 Neo után fog érkezni körülbelül egy évvel. A legtöbb híresztelés szerint az Xbox One lemaradását azzal próbálja majd kompenzálni a Microsoft, hogy erősebbé teszik a Scorpiót, mind a PS4-nél, mind pedig az új Neónál.

Az Xbox Games fejese, Aaron Greenberg korábban arról is beszélt, hogy nem lesznek Scorpio exkluzív címek, így kérdéses milyen játékokat fejlesztenek a konzolra. Feltehetőleg Xbox One címekről lehet szó, amiket nagyobb felbontásban is játszhat az, aki megvásárolja a jövő karácsonyra tervezett Scorpiót, csak ne felejtsen el 4K-s TV-t kérni mellé a Jézuskától!


Vélemény, hozzászólás?