PS Meeting 2016 – a Call of Duty: Infinite Warfare is gyönyörű PS4 Prón


A PlayStation Meetingen új Call of Duty: Infinite Warfare gameplay videón mutatták meg nekünk, hogyan is fest majd a játék PS4 Pro konzolon.

Új Call of Duty: Infinite Warfare gameplay videót is hozott az idei PlayStation Meeting. Az eddig nem látott küldetést bemutató felvétel már a PlayStation 4 Pro képességeit volt hivatott feltárni, és nem is csalódtunk az új masinában.

Megtudtuk azt is, hogy már a megjelenés napján kompatibilis lesz a Call of Duty: Infinite Warfare és a Call of Duty: Modern Warfare Remaster is az új konzollal, valamint természetesen mindkét játék képes lesz hozni a 60fps-t. Sőt, egy frissítés segítségével a Call of Duty: Black Ops 3 is kihasználja majd a PS4 Pro erősebb hardverét. 

Fentebb ti is megnézhetitek a Operation Dark Quarry névre hallgató, eddig nem látott Call of Duty: Infinite Warfare küldetést.

A Call of Duty: Infinite Warfare novemberben fog megjelenni PS4-en kívül PC-re és Xbox One-ra is. A PlayStation 4 Pro konzol pedig november 10-én kerül fel a boltok polcaira.


Vélemény, hozzászólás?