PS4-exkluzív tartalommal kezd a Destiny 2


Akárcsak elődje, úgy a Destiny 2 is időlegesen PS4-exkluzív játékon belüli tartalmakkal debütál – az Xbox One játékosok tehát megint kénytelenek lesznek legalább egy évet várni arra, hogy mindent megkapjanak, ami a Sony konzoljának tulajai számára már réges-rég elérhető (illetve mindez a PC-s játékosokra is igaz lehet, hiszen a pletykák szerint a Destiny 2 asztali számítógépekre is készül).

A Sony hivatalos PlayStation YouTube oldalára új, a korábbinál néhány másodperccel hosszabb teaser trailer került fel, ez alatt a pár másodperc alatt pedig az alábbi képet bámulhatjuk, amely tudomásunkra hozza: a játék PS4-exkluzív tartalmakkal érkezik.

A szó szerinti információ így hangzik: “Időzített exkluzív tartalmak legalább 2018 őszéig”. A teaserből az is kiderül, hogy a szóban forgó tartalmakról még idén nyáron lerántják a leplet.

A Destiny 2-höz még nem érkezett megjelenési dátum, de az Activision korábban őszre időzítette a játékot, míg egy nemrégiben kiszivárgott plakáton szeptember olvasható. Ugyanezen szivárogtatás alapján következtethetünk arra, hogy a játék bétája először PS4-en lesz elérhető.

Az Activision hasonló megállapodást kötött a Sonyval az eredeti Destiny PS3-as és PS4-es verziója kapcsán – az Xbox játékosoknak egy évet kellett várniuk, hogy bizonyos Strike-okhoz, többjátékos térképekhez, hajókhoz és egyebekhez hozzáférjenek. A Rise of Iron még mindig elérhetetlen Xbox One-ra.

A Destiny 2 hivatalos előzetese a holnapi nap során fut majd be.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?