PS4-re is ellátogat az Obduction


Nem régiben jelent meg a Cyan Worlds fejlesztőcsapatának különleges játéka, az Obduction számítógépekre, a stúdió máris bejelentette, hogy PlayStation 4 konzolokra is elkészíti a logikai feladatok megfejtésére kihegyezett, belső nézetes kalandjátékot. A csapat ráadásul biztosra megy, hiszen az átirat támogatni fogja a Sony virtuális valóság szemüvegét, a PSVR-t.

Utóbbi persze nem olyan nagy meglepetés, hiszen a számítógépes változat Halloweenkor kapta meg az Oculus Rift támogatást, a Cyan pedig már javában dolgozik, hogy kompatibilissé tegye a játékot HTC Vive sisakokkal is.

A stúdió vezetője és a kultikus Myst egykori társszerzője, Rand Miller elárulta, hogy nagyon boldogok, hogy közel 20 év kihagyás után végre ismét konzolokra fejleszthetnek, pláne, hogy szerintük a PSVR a tökéletes platform arra, hogy megismertessék az Obduction világát a játékosokkal. A programban egyébként egy furcsa világba keveredünk egy dimenziókapun(?) keresztül, és onnan csak egy roppant nehéz és változatos logikai feladvány megfejtésével juthatunk haza.

Az Obductionről írt tesztünket ide kattintva érhetitek el.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?