PS4-re is megjelenik a The Incredible Adventures of Van Helsing


A magyar NeocoreGames bejelentette, hogy március 1-én megjelenik Van Helsing-sorozatuknak első epizódja PlayStation 4 konzolokra is, méghozzá az Extended Edition változatban.

A játékmenet és a történet természetesen nem változik, ám a 2013-ban megszületett akciójáték, megkapja mind a két hozzá kiadott DLC-t is, valamint számos extra funkciót is beleraktak a fejlesztők. A játék kihasználj a DualShock 4 kontrollerek egyedi képességeit és persze megkapja a szokásos PlayStation-ös trófeákat is.

A Neocore-nak sikerült kiküszöbölni az Xbox One-os verzióban gyakran instabil képfrissítési értéket, így sima PS4 gépen is 1080p-ben és 60fps-sel fut majd a játék az ígéretek szerint. A program PS4 Pro kezelésben is részesült, ott pedig három beállítási lehetőség áll majd a rendelkezésünkre: natív 4K felbontás 30fps-sel, 1620p 60 fps-sel, vagy 1080p másodpercenként 60 képkockával.

További jó hír, hogy a csapat szeretné a teljes trilógiát átültetni PS4 masinákra, így reméljük hamarosan az The Incredible Adventures of Van Helsing további két epizódjával is kalandra indulhatunk majd.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?