PSVR játék készül tanár és diákja "bimbózó" kapcsolatáról


Korábban még hihettük azt, hogy a Bandai Namco által fejleszett Summer Lessons csak egy tech demó lesz, de nem: a tini diáklányt elcsábító tanár belső nézetes kalandja valóban forgalomba kerül.

A Bandai Namco ugyanis most felfedte „a gimnáziumi tanár diákjával folytatott flörtjét” első kézből bemutató, PlayStation VR-ra készülő játék részleteit.

A Summer Lessonben a hierarchiára és távolságtartásra különösen ügyelő Japán oktatásban általában példaképként szolgáló gimnáziumi tanárok egyikét alakítunk majd tehát, aki egy idő után „közel kerül” egyik tanítványához. A Bandai Namco közleményéből az is kiderül, hogy a játék a PSVR launch címei között lesz – legalábbis japánban, ahol 29 dollárnak megfelelő összegért lehet majd megvásárolni.

Azinfókhoz az előzetes videó mellett új képek is dukáltak, és őszintén szólva nem is tudunk, hogy mit mondjunk, attól teljes mértékben függetlenül, hogy a játékban találkozhatunk-e majd explicit szexualitással. Tanár és fiatalkorú diákja kapcsolatát reklámozni, átélhetővé, vonzóvá tenni (merthogy a játék nem épp hősünk őrlődését mutatja majd be, sokkal inkább tűnik kellemes-könnyed kalandszimulátornak)?

Hát, erre még nem tudtunk gombot varrni. Még akkor sem, ha a Sony elmondta, hogy hiába játszódik az előzetes nagy része a lány hálószobájában (hol máshol?), izgalmasabb körülmények között is interakcióba léphetünk majd vele. A lehetőség legalábbis adott rá. Kérdés, élünk-e vele.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?