Puzsér Róbert-ről állásfolalás


Puzsér Róbert a mai jó ízlést próbálja képviselni a sajátos, teljesen kendőzetlen és őszinte stílusában.
Sokak szerint, Puzsér Róbert egy beképzelt,felfuvalkodott hólyag, aki csillag születik című botrányos műsor előtt, rendkívüli módon bírálta a bulvár sajtót, a celebeket és a közmédiát és úgy általában a kereskedelmi televizózás minden elemét az értékrendjével együtt, most mégis eggyé vált azzal melyet a legjobban megvetett.
Akkor hát miben különb azoktól az elemektől amit annyira kritizál?
A véleményének tartalma és megfogalmazása olyan minőségi értékrenddel párosúl mely talán 100 év után először fordul meg a magyar közéletben.
Elég csak megnézni a Kossuth díjról való nyilatkozását vagy a romlott társadalmi értékrendszer bemutatását és a divat profit hajhász üldözését a fogyasztókkal szemben.
Ezek az igazi szellemi értékek,nem azok amit a kereskedelmi médiában láthatunk valóság show-k és média céltalanul legyártott „sztárjaitól” láthatunk.
Ahogy Puzsér is meg fogalmazta egy videójában, azt nevezhetjük valódi sztárnak aki letesz valami olyan maradandó,egyedül álló produkciót, mely megismételhetetlen és egyben időt álló is.
Ha ennél a definíciónál maradunk, úgy semmikép sem nevezhetjük Fekete Pákót vagy Kiszel tündét esetleg más egyéb ezekhez az emberekhez hasonló közéleti személyiségeket sztárnak.
Na,jó de mi nevezhető időt állónak és megismételhetetlenek?
Ez nyilvánvalóan egyénenként változó,de ha konkrétan meg akarnám fogalmazni akkor azt mondanám:
Minden olyan cselekedett, mely több generáción át fenn marad és későbbiek során is a társadalom ugyan úgy értékként tekint rá,mint a saját korában.
Például a Queen sikere egyerűen megismételhetetlen, viszont a sikerük teljesen időt álló, mert a produkciójuk olyan minőségű volt mely szinte generációtól függetlenül meg marad az emberekben és tovább öröklődik.
Talán ezt és a helyes értékek fenn maradását próbálja képviselni Puzsér Róbert.
Amíg az országunk halad a szakadék felé, és nincs senki aki legalább meg próbálná megállítani, hogy a vesztébe rohanjon addig mindképpen szükség van egy ilyen nyílt és kendőzetlenül, függetlenül,felvállaló személyiségre aki ki meri mondani és vállalni tudja a véleményét.
Nektek mi a véleményetek erről írjatok oda lent vagy facebookon!


Vélemény, hozzászólás?