Rainbow Six: Siege – megvan, mikor startol a Velvet Shell, ingyen játszhatunk a hétvégén


A Ubisoft bejelentette az új pálya és operátorok érkezésének dátumát, valamint azt is, hogy a hétvégén bárki megnézheti, miért is olyan jó a játék.

Bár azt ígérte, hogy a Six Invitational során leplezi le, a Ubisoft az elmúlt napokban több dolgot is elárult az Operation Velvet Shell újdonságairól. Először nagy vonalakban megismerhettük az új pályát, a Coastline-t, majd láthattunk egy kis ízelítőt az egyik operátorról, Jackalról, aki valószínűleg a támadók oldalát erősíti, de ez most még nem állítható biztosra. Elég gyanús, hogy befelé ment egy épületbe, de képessége a védők oldalán is hasznos lehet.

Mint azt sejtettük, az Operation Velvet Shell február 7-én indul. A Coastline természetesen ingyenes lesz, és a Year 2 Pass vásárlói azonnal elkezdhetik a két új operátort használni, viszont azok, akik nem fizetnek be rá, csak renownért (vagy valódi pénzért) cserébe válthatják ki őket.

Hogy meghozza a kedvet (és megizzassza a szervereket), a Ubisoft PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is ingyenessé teszi a játékot február 2-5. között. 


Vélemény, hozzászólás?