Rainbow Six: Siege – megvásárolható a második Season Pass, ezt foglalja magában


Megjelent az első év utolsó nagy frissítése is, és aki biztosan tudja, hogy a második év tartalmai is kellenek neki, már most befizethet.

A Rainbow Six: Siege lassan futott be, de mostanra nagyon sikeres lett. A Ubisoft ezért még több mint egy éven át biztosan támogatja, új pályák és operátorok is jönni fognak.

2018. február 7-éig kapnak VIP tagságot azok, akik megveszik a Year 2 Passt, mely PlayStation 4-re 9190 forintba, Xbox One-ra 9990-be kerül, PC-re pedig egyelőre nem kapható. A csomag megvásárlásával 7 nappal korábban nyithatunk meg minden operátort, 10% kedvezménnyel vásárolhatunk a játékbeli shopban, illetve 5%-kal több Renown és 2 extra napi kihívás is jár. Emellett 8 új operátor, 8 sisak, 8 öltözék, 600 R6 kredit és egy R6 Carbon charm is jár. Aki egyébként az első Season Passt is megvette, még 600 R6 kreditet kap bónuszként.

Hogy tetszik az ajánlat? A Ubisoft későbbi játékaihoz is hasonló csomagok jöhetnek, mivel a kiadó célja, hogy csak azoknak kelljen fizetni, akik többre vágynak, azoknak nem, akik szimplán a teljes élményt akarják.


Vélemény, hozzászólás?