Red Dead Redemption 2 – a PS4-es játékosok jól járnak vele


A Rockstar Games és a Sony partnerségének köszönhetően a PlayStation 4-gyel rendelkező játékosok lesznek az elsők, akik belekóstolhatnak majd a Red Dead Redemption 2 egyes tartalmaiba.

Eseménydús hetet tudhatnak maguk mögött a Red Dead franchise rajongói, elvégre pár nap alatt bejelentették a Red Dead Redemption 2-t, petíció indult a PC-s változatért, befutott a legelső trailer és kiderült, hogy az első rész csatlakozik a PS Now szolgáltatáshoz.

Noha a Rockstar Games patikamérleggel adagolja az információkat a játékkal kapcsolatban, annyit azért megpedzegettek a bejelentéskor, hogy egy „vadonatúj online élményt” élhetünk át vele, amely a korábban bejegyeztetett Red Dead Online-ra utalhat (hasonlatos lehet a Grand Theft Auto Online-hoz). A Sony a PlayStation Blogon nemrég bejelentette, hogy a Rockstarral való partnerségüknek köszönhetően a PlayStation 4 konzollal rendelkezők kapják meg először az online rész tartalmi frissítéseit. Az együttműködés konkrétumai egyelőre azonban nem ismertek, így azt sem lehet tudni, hogy mi tartozik bele ebbe az átmeneti exkluzivitásba és mennyi időre szól. 

A poszt szerint mellesleg a beharangozó és meglehetősen hangulatos előzetes egy PlayStation 4-en futott, bár a spekulációk szerint inkább egy PS4 Prón. A Red Dead Redemption 2 valamikor 2017 őszén jelenhet meg PS4-re és Xbox One-ra, a PC-s változatot egyelőre még nem jelentette be a stúdió. 


Vélemény, hozzászólás?