Red Dead Redemption 2 – hangolódjunk az előző részek trailereivel


Minden kétséget kizáróan emlékezetes lesz a Red Dead Redemption 2 bemutatkozása, de azért az előző részeknek sem kell szégyenkezniük, akármennyire is meglátszik az idő múlása a korábbi kedvcsinálókon.

A Rockstar nem halogatta tovább a nagy bejelentést és leleplezte a Red Dead Redemption 2-t, az első trailerre viszont még csütörtökig várnunk kell. Addig is tekintsünk vissza arra, hogyan mutatkozott be a sorozat előző két része és milyen trailerekkel nyűgözött le a Red Dead Revolver és a Red Dead Redemption.

A PlayStation 2-re és az eredeti Xboxra érkező első játék eredetileg nem is a Rockstar, hanem a Capcom égisze alatt kezdte meg pályafutását, így az első trailer elején is a japán kiadó logója díszeleg. A 2002 nyári kedvcsináló után néhány hónappal, novemberben vásárolta meg a fejlesztőstúdiót, ami némi stílusbeli változtatást is hozott a játék életében, egyértelműen a Red Dead Revolver javára.

Az első trailert, jó néhány rövid gameplay klippel együtt még mindig megtaláljátok a játék weboldalán, de lejátszó híján ezeket anno .mov kiterjesztésben egy az egyben letölthetővé tette a Rockstar. Persze azóta fel is kerültek a videók a YouTube-ra is, így nem feltétlenül kell ezzel bíbelődnötök.

A Red Dead Redemption első kedvcsinálóját már a Rockstar hivatalos YouTube-csatornáján is megtaláljuk, de jól illusztrálja a 2009 tavasza óta lezajlott technológiai fejlődést, hogy dicsőséges 360p-s felbontással szembesülünk, ha megnyitjuk az egyébként még mindig rendkívül hangulatos videót. Nem sokkal később John Marstonnal már HD felbontásban ismerkedhettünk meg, ahogy a launch trailerrel sincsenek gondok ebből a szempontból, de valójában ezt a hangulatot még a béna képminőség sem igazán tudná elrontani.

Mit gondoltok, a csütörtöki premier után is az állunkat keresgéljük majd?


Vélemény, hozzászólás?