Red Dead Redemption 2 – nézd meg az első trailert itt!


A héten a Rockstar bejelentette a Red Dead sorozat következő részét, ma pedig meg is mutatja, mire számíthatunk jövő ősszel.

Még körülbelül egy év választ el minket attól, hogy a Red Dead Redemption 2 megérkezzen PlayStation 4-re és Xbox One-ra, és még több, hogy PC-re is. Látva, hogy a Steam 10 legnépszerűbb játéka között állandó helye van a Grand Theft Auto V-nek, és az 576 eladási listájáról sem lehet eltüntetni, valószínűleg a Rockstar nem hagyja ki a PC-s játékosokat, még ha az első két Red Dead játék soha nem is jelent meg a platformra – és várhatóan nem is fog.

Így vagy úgy, a Red Dead Redemption 2-re mindenképpen érdemes figyelni. Valószínűleg visszautazunk a múltba (amitől a számozás még furcsább, mint egyébként, de ezen tegyük túl magunkat), John Marston is visszatérhet, hogy egykori bandájával együtt kalandozzon a vadnyugaton. A trailer ma délután 17:00-kor jelenik meg, ide fogjuk beszúrni fentre, a kép helyére (jól látható lesz a kék play gomb, nem téveszthetitek el).  Feltétlenül nézzetek vissza, nálunk elsők között láthatjátok. 


Vélemény, hozzászólás?