Red Dead Redemption – remaster készül?


Lehet, hogy nem a Red Dead sorozat folytatását kapjuk legközelebb, hanem az eredeti játék régóta várt, PC-s és újrakevert kiadását. Még a héten bejelenthetik.

A Rockstarhoz kapcsolódó pletykákra viszonylag könnyen harap mindenki, és előfordult már, hogy egy-kettő igaz lett. Amíg van erre esély, mi résen leszünk, de ugyanolyan óvatossággal állunk hozzá a dologhoz, mint amit nektek javaslunk.

Most egy koreai oldal, a GameFocus megbízható forrásokra hivatkozva adott hírt arról, hogy a Rockstar klasszikusa, a Red Dead Redemption újrakeverve érkezik PC-re, PS4-re, és talán Ázsiában nem, de nyugaton Xbox One-ra is. Azt tippelik, az újrakiadást a szerdai PlayStation Meetingen fogják bejelenteni, és 2017 első felében érkezhet.

Két okból is érdemes fenntartásokkal kezelni az egészet. Az egyik, hogy nagy felhajtás közepette érkezett meg Xbox One-ra a Red Dead Redemption eredeti változata júliusban a visszafelé kompatibilitás keretében, a másik pedig, hogy a Sony vadonatúj konzolokat fog bejelenteni, és azokhoz már inkább valami teljesen új játék illene, nem egy hat éves cím újrakevert változata. Talán majd a Red Dead Redemption 2 (vagy Red Dead 3, ugye)? Az nagyobbat ütne. Meglátjuk.


Vélemény, hozzászólás?