Remekül fogy a Nier: Automata


A NieR: Automata Japánban február 23-án, azon kívül pedig március elején jelent meg PlayStation 4-re, PC-n pedig március 17-én tette tiszteletét. Így tehát mondhatni, hogy a japán akció-szerepjáték körülbelül egy hónapos pályafutása alatt érte el az egymilliós eladási számot, amelyet ma jelentett be a programot forgalmazó Square Enix. Ebben a boltok polcaira leszállított és a digitálisan értékesített példányok is benne foglaltatnak.

Azt nem tudni, hogy platform és régió szerint hogyan oszlanak el az eladások, mindenesetre ez nagy siker a franchise történetében, mert az Automatából sokkal több fogyott el, mint a rétegjátéknak számító előző részből, sőt, valószínűleg ez lesz a fejlesztő Platinum Games legsikeresebb játéka, akik eddig a Bayonettából adtak el legtöbbet (1.35 millió 2010-ig), de annak számait több mint valószínű, hogy túllépik.

A Nier: Automatát a kritikusok is kiemelkedőnek tartották, a mi tesztünket itt olvashatjátok. Akit pedig érdekel a program, az PlayStation 4-en ingyenesen kipróbálhatja a demóját.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?