Rendezőt kapott az Uncharted film


Sokan megfordultak már az Uncharted film rendezői székében, azonban a Sony Pictures most minden eddiginél határozottabban szeretné tető alá hozni a projektet, amihez meg is találták a megfelelő embert.

Mióta 2009-ben bejelentették, hogy készül, az Uncharted filmváltozata számos rendezőt és forgatókönyvírót elfogyasztott már, míg megtalálták a megfelelő írót Joe Carnahan személyében és úgy tűnik, már azt sem kell tovább keresniük, aki le fogja dirigálni. 

A Deadline értesülései szerint a Sony Pictures szeretné felgyorsítani a folyamatokat és minél előbb tető alá hozni az Uncharted filmet, amelyet a Stranger Things epizódokat, az Éjszaka a múzeumban filmeket és a Vasökölt rendező Shawn Levy (a képen) irányításával képzelték el. 

Levy tehát Carnahan szkriptjéből dolgozhat, míg a projektet olyan producerek támogatják, mint Charles Roven (A sötét lovag-trilógia, Az acélember), Alex Gartner (Warcraft, A banki meló) és Avi Arad (Vasember, Pókember-trilógia, X-Men filmek). További információink egyelőre nincsenek az Uncharted filmmel kapcsolatban, de amint kiderül valami, jelezzük. 


Vélemény, hozzászólás?