Resident Evil 4 Remaster – mozgásban a felújított verzió


A hatodik és ötödik rész után a Resident Evil 4-et is kiadja a Capcom a jelenlegi generációs konzolokra, ezekből láthatunk most két hosszabb gameplay videót is.

A Capcom még február végén jelentette be, hogy a Resident Evil 4,5 és 6 is jönni fog PlayStation 4, illetve Xbox One konzolokra, csak éppen a megjelenés időrendje fordított lesz. A hatodik és az ötödik részek azóta már megkapták a maguk felemás feltámasztását, azonban a negyedik epizód visszatérése még hátravan.

Hasonlóan a korábbi két kiadáshoz a Resident Evil 4 Remaster is HD képpel érkezik, de ami még fontosabb, hogy tartalmaz majd minden DLC-t, így megkapjuk Ada Wong sztoriszálát, a Mercenaries Mode-ot és a New Game Plus élményét is. Mivel a sorozat egyik legjobb részéről beszélünk, így azoknak, akiknek még nem volt szerencséjük hozzá kifejezetten megéri pótolni a jelenlegi generációs konzolokon ezt a nagyszerű élményt. A döntéshez nagyban hozzájárulhat a Capcom által kiadott két vadonatúj gameplay videó is, amik a Biohazard YouTube csatornára kerültek fel: 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EOPH_o-f2S4]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=oUMmoiXAsgw]

A Resident Evil 4 Remaster várhatóan a jövő héten, augusztus 30-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Szerintetek megér egy esélyt? 


Vélemény, hozzászólás?