Resident Evil 4,5,6 Remaster – már 1,5 milliót szállítottak le belőle


A Capcomnak már jól tejelnek az újrakevert Resident Evil részek. 1,5 millió példányon adtak túl az elmúlt néhány hónapban.

A Capcom jelentése szerint a Resident Evil 4, 5, 6 Remaster változataiból már 1,5 millió példányt küldtek ki a játékboltoknak. Fontos megjegyezni, hogy ez nem azt jelenti, hogy ennyit vettek meg a vásárlók. Ez csak a boltok által felvásárolt példányszám.

A Resident Evil 6 Remaster márciusban jelent meg, azóta kijött már a Resident Evil 5 Remaster és legutóbb a Resident Evil 4 Remaster is befutott augusztusban.

Amerikában az eladott példányszám a boltokban és digitálisan elérte már az 1 milliót, tehát az újrakeverés már bőven megérte a kiadónak. Európába a bolti verziók egyébként decemberben futnak be, digitálisan már elérhetőek.

A Capcom jelentése szerint a Resident Evil a cég legsikeresebb címe, aminek egyes részeiből már 69 milliót adtak el világszerte.

A sorozat következő része, a Resident Evil 7 várhatóan 2017. január 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.


Vélemény, hozzászólás?