Resident Evil 7 – PC-re is megérkezett a demó


Noha a PC-s és Xbox One-os játékosok sokáig kimaradtak a Resident Evil 7 demójából, utóbbiak már korábban rávethették magukat a játszható borzalomra, míg előbbiek most pótolhatják.

A Resident Evil 7 játszható demójához, a The Beginning Hour névre keresztelt horrormókához december elejéig kizárólag PlayStation 4-en juthattak hozzá a játékosok, azonban 9-én Xbox One-ra is elérhetővé vált, most pedig a Capcom pótolta a maradék tartozását is. 


A Resident Evil 7 Teaser – The Beginning Hour mától elérhetővé vált PC-re a Steamen keresztül, így a játék januári megjelenése előtt már mindhárom platformon kipróbálható az ízelítő, amelyben egyedül ébredünk egy látszólag kihalt házban, azonban nem várt szörnyűségekkel kell szembenéznünk, és minden áron meg kell találnunk a kiutat. Itt ellenőrizhetitek, hogy milyen vasra lesz szükségetek, hogy megkezdhessétek a menekülést. 

A Resident Evil 7 megjelenése január 24-én várható PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, ráadásul a Sony konzoljának esetében támogatja a PSVR-t és a PS4 Prót is. 


Vélemény, hozzászólás?