Resident Evil rajongó vagy? Most egy gyűjtői kiadást nyerhetsz!


Az sem baj, ha még csak érdeklődsz a Resident Evil sorozat iránt, esetleg kipróbálnád a Resident Evil VII-et (akár PS VR-ral); gyere el a januári GameNightra, számos programmal várunk mindenkit!

Az eddig hallottak alapján a sorozat új része remekül sikerült, a japán Famitsu 40-ből 36 pontot adott rá. Úgy gondoltuk, a januári GameNightot teljes egészében a Capcom sorozatának szenteljük, így az ehavi rendezvény a Resident Evilről fog szólni.

A január 27-én, pénteken megrendezett esemény középpontjában természetesen a Resident Evil VII áll, amit Xbox One-on és PlayStation 4-en egyaránt kipróbálhattok. Mi több, PlayStation VR-t is viszünk, melynek köszönhetően teljesen beleélhetitek magatokat a játékba. Az élményt Aula gamer fülesek fokozzák.

A kínálat azonban nem merül ki ennyiben. SakmaN jóvoltából klasszikusokat is újrajátszhattok: a Resident Evil 1 Sega Saturnon, a Resident Evil 2 PlayStationön, a Resident Evil 3: Nemesis Dreamcaston, a Resident Evil 4 pedig Gamecube-on lesz kipróbálható. 

Nem lehet GameNight nyeremények, ajándékok nélkül. A játék hazai forgalmazója, a Cenega felajánlott egy PlayStation 4-es Resident Evil VII Collector’s Editiont, ami egy kvízbajnokság során fogja megtalálni új gazdáját – szeretnénk, ha tényleg egy rajongóhoz kerülne, aki kiteszi a polcára és büszkén tekint rá. A kérdések a teljes Resident Evil sorozatra vonatkoznak, de belekérdezünk az új részbe is (nyugi, ha követtétek a bejelentéseket, fogtok tudni válaszolni).

Emellett lehetőséget adunk a történetet kevésbé ismerőknek is arra, hogy ne távozzanak üres kézzel. A Resident Evil 6 Mercenaries pontverseny során legtöbb pontot szerző játékos ajándékcsomagot kap. 

Mindenképp érdemes lesz tehát jövő hét pénteken ellátogatni a Barcraft 2 esport bárba, mi ott leszünk és várunk titeket!

GameNight – Resident Evil

Időpont: 2017. január 27. 16:00-tól

Helyszín: Barcraft 2 esport bár, 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 59.

Facebook esemény: GameNight – Resident Evil

Facebook oldal: GameNight

Korábbi eseményeink képeit, videóit, beszámolóit megtaláljátok itt: GameNight.hu


Vélemény, hozzászólás?