Rez Infinite – 4K és VR támogatással érkezett meg a PC-s változat


A rendkívül stílusos zenés játék végre PC-n is játszható, ráadásul egy kiváló minőségű portnak köszönhetően. Ezt nagyon érdemes kipróbálni.

Még tavaly jelent meg PlayStation 4-re a kultikus zenés lövölde, a Rez felújított változata, most pedig végre a PC-s játékosok is a kezükbe vehetik ezt a rendkívül egyedi játékot (de komolyan, higgyétek el, megéri az időtöket), ráadásul nem is akármilyen extrákkal.

A Rez eredetileg 2001-ben jelent meg PlayStation 2-re, ahol kiváló fogadtatásban részesült, viszont évekig kellett várni, hogy a játék más platformokon is megjelenhessen. A napokban végre a Steamre is felkerült a játék legutóbbi kiadása, a Rez Infinite, melynek ezen verziója már a 4K felbontást és a VR opciót is támogatja, a HTC Vive és az Oculus Rift szerepelnek a támogatott headsetek listáján. Mi PSVR-on toltuk VR-ban, már ott is elég agyrobbantó élmény volt, itt egészen biztosan még nagyobbat üt majd.

Ha szeretitek az érdekes zenés játékokat, akkor mindenképpen tegyetek egy próbát ezzel, főleg mivel most még egy darabig akciósan juthattok hozzá.


Vélemény, hozzászólás?