Rise of the Tomb Raider – videó és képek a PS4 Pro változatból


A Rise of the Tomb Raider nem akárhogy érkezik meg PlayStation 4-re, a felturbózott látványvilágból pedig újabb látványos ízelítőt kaptunk.

A Rise of the Tomb Raider az első játékok között volt, amikkel a Sony bemutatta a PlayStation 4 Pro képességeit, most pedig újabb szemet gyönyörködtető képek és videó érkeztek a feltupírozott konzolváltozatról. Mivel a játékmenet videó 1080p-s felbontású és 30 FPS-es frame rate mellett került feltöltésre, minden valószínűséggel a minden effektet maximumra tekerő Full HD módot láthatjuk.

A Croft házat bemutató új képek között viszont akad jó néhány, amik 1080p-nél nagyobb felbontásban kerültek fel a hivatalos PlayStation Blogra, így ezeken megcsodálhatjuk az extra részletességet, amit a PS4 Pro verzió nyújt majd. A kapcsolódó blogbejegyzésben főleg olyan feature-ökről olvashatunk, amiket már eddig is ismertünk, mint például a PSVR-módban megjelenő kétféle irányítási mód. Viszont megtudtunk néhány újdonságot is, például, hogy a Sony VR-headsetjét használva a DualShock 4-es kontroller segítségével forgathatjuk körbe a megtalált ereklyéket nyomok után kutatva, ahogy a mozgásérzékelés segítségével az elemlámpánkat is irányíthatjuk.

Közületek ki tervezi, hogy PS4 Prón játssza majd végig Lara kalandjait?


Vélemény, hozzászólás?