Robinson: The Journey megjelenés – ekkor jön a Crytek dínós VR-játéka


A Crytek őslényekkel felvértezett címe, a Robinson: The Journey lehet az a játék, amely képes lesz eladni a PlayStation VR-t és komolyabban is kihasználni a benne rejlő lehetőségeket.

A tavalyi Paris Games Weeken bemutatott Robinson: The Journey a CryEngine erejével próbálja meg kiaknázni a virtuális valóságban rejlő potenciált és az alapján, amit eddig láttunk belőle, minden esélye megvan rá, hogy a PlayStation VR egyik, ha nem a legjobb exkluzív játéka legyen (esélyes a Batman: Arkham VR és az Until Dawn: Rush of Blood is).

A Robinson: The Journey-ban egy fiatal asztronauta, Robin bőrébe bújhatunk, aki lezuhan egy ismeretlen bolygón és egy kis robottal, HIGS-szel, valamint egy T-Rex bébi, Laika segítségével kell felfedeznie azt puzzle feladványokat megoldva, titkokat felfedve, a túlélésre koncentrálva. A korábbi fejlesztői naplóban még a világ megteremtéséről meséltek a Crytek munkatársai, azonban most végre kaptunk egy hivatalos megjelenési dátumot.

Robison: The Journey november 9-én érkezik meg Európába és az lehet a Sony VR-eszközének, amely az Uncharted volt a PlayStation konzolnak. 


Vélemény, hozzászólás?