Rocket League – lehet, hogy támogatni fogja a PS4 Prót


Miért pont a világ legnépszerűbb autós fociját készítő fejlesztőcsapat ne gondolkodna el annak lehetőségén, hogy játéka még szebb legyen PlayStation 4-en? A Psyonix így is tesz.

A fejlesztők augusztusi statisztikái szerint a Rocket League már több mint 20 milliós játékosbázissal rendelkezik, egy ilyen hatalmas közösség esetében pedig érdemes megfontolni mindenfajta fejlesztést, amely javíthat a felhasználói élményen. 

A PlayStation 4 Pro bejelentése után a fejlesztők sorra leplezték le a Sony új konzoljával kapcsolatos terveiket, így természetes, hogy előbb-utóbb a Rocket League esetében is felvetődött a támogatás kérdése. A Psyonix alelnöke, Jeremy Dunham a GameSpotnak nyilatkozva válaszolt a lehetőségre, miszerint ebben a pillanatban nincs semmi bejelenteni valójuk, ugyanis jelenleg is a közösség igényét mérik fel, vizsgálják a technikai követelményeket és veszik számításba az egyéb tényezőket, amik mind befolyásolják a végső döntésüket. Nem jelentik ki tehát azt, hogy Rocket League nem fogja támogatni a PS4 Prót, de perpillanat azt sem állíthatják, hogy igen. 

A minap a CD Projekt RED is foglalkozott ezzel a kérdéssel, ők korrekten azt mondták, hogy minden erőforrásukat leköti a Cyberpunk 2077, így a The Witcher 3 nem kap PS4 Prós frissítést. 


Vélemény, hozzászólás?