Rocket League – működik a teljes cross-platform játék, csak a Sony jóváhagyása kell


[ad_1]

A Psyonix annyira szeretné, hogy a Rocket League PC-s, PS4-es és a Xbox One-os játékosai mind együtt játszhassanak, hogy előreszaladt kicsit a munkával.

A Microsoft nyitott a platformok összekötése iránt, a Sony sajnos egyelőre annyira nem. Talán majd az augusztusi gamescomig eldöntik, beleegyeznek-e abba, hogy a Rocket League legyen az első, a határokat teljesen eltörlő játék – egy ilyen, mérföldkőnek számító bejelentést nem lehet csak egy álmos hétköznap délutánon megejteni.

Hirdetés

Azért Jeremy Dunham, a Rocket League-et fejlesztő Psyonix alelnöke elárulta, hogy megtalálták a cross-platform multiplayer működésének módját, és csak pár óra lenne aktiválni, egyedül a Sony jóváhagyására van szükség. Sajnos a csapat nem tudja, ezt mikor kaphatja meg, ha egyáltalán megkapja – a Sonynak jól át kell gondolnia, mit veszíthet, ha belemegy ebbe. Kívülről mi nyilván azt látjuk, hogy tulajdonképpen semmit, de ezt ők máshogy láthatják. Egyszer majd talán eljön az a csodálatos világ, ahol nincsenek határok a platformok között, nem választ el minket az, hogy milyen konzolt választottunk. Addig marad a várakozás.

[ad_2]

Source link


Vélemény, hozzászólás?