Silent Hill – előkerült egy videó egy törölt játékból


Nem tudjuk, látunk-e még valaha teljes értékű Silent Hill játékot PC-n vagy konzolokon, de megnézhetünk még egyet, amiből nem lett semmi.

Most, hogy a Konami bejelentette Metal Gear széria következő epizódját, lehet, hogy a Silent Hill számára is van remény. Kérdés, hogy egy esetleges folytatást a kiadó is úgy képzel-e el, mint a játékosok.

Nem a Silent Hills volt az egyetlen meghiúsult projekt. 2006 környékén a Climax Los Angeles egy PlayStation 3-exkluzív részt akart készíteni, mely egy arizonai városban játszódott volna, ahol a semmiből bukkannak elő épületek. Egy papot, Hector Santost irányítva járhattuk volna be ezeket, akinek egyik legfontosabb fegyvere a szentelt víz volt. Az ellenfelek tekintetében a klasszikusokat akarták megtartani (nővérek, piramisfej, satöbbi). 

A Konami nem adott jóváhagyást a Silent Hill franchise elemeinek használatára, és bár a fejlesztőcsapat  módosításokkal folytatta a Broken Covenant névre átkeresztelt játék fejlesztését, nem találtak kiadót, így a projekt megbukott. Az alábbi videó megmaradt belőle, nézzétek meg és mondjátok el, mit gondoltok róla.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=N8wS2nUxYcY]


Vélemény, hozzászólás?